Besthetics Medical Centers

Plasztikai Sebészet

Exoderm képviseli a legtöbb szakmai plasztikai sebészek, klinikák, működési helyiség a legmagasabb szinten, több nyelvű szakmai személyzet, hogy tud adni a legjobb kezelések minden esztétikai benyújtott vagy plasztikai műtétekhez , tést, arc, haj, bőr, vagy fogászati klinikák és kozmetikai egységek kombinációk, csomag magas szintű szállodák és szolgáltatások elfogadható áron.

Miért válasszon minket

30 éves nemzetközi tapasztalattal sok országban világszerte, eredeti exoderm kezelések a legmagasabb minőségi színvonalon.

Franchise, szakmai tanfolyamok orvosok és klinikák az eredeti exoderm peeling vagy minden típusú hajátültetés módszerek és mesterséges haj implantátum.

Lépjen kapcsolatba velünk a konzultáció ingyenes .

Kattintson ide

E-mail

Besthetics Medical Centers

 Műtét nélkül  8 nap alatt  15-20 évet fiatalodhat!  Arcránctalanítás

Az egyedülálló eredeti Exoderm” módszer, 30 éves gyakorlattal.

A legjobb műtét nélküli módszer az arcbőr feszességének eléréséhez

Exoderm Peel – Különleges eljárás, amely megakadályozza a bőr öregedését !   Eltavolitja a ráncokat , akne hegeket , foltokat  es pigmentációt,

Arc ránctalanítás

Teljes arc – homlok, szemhéjak,toka, nyak fiatalítás plasztika nélkül !

Mit várhat az eredeti “ Exoderm” Piling  eljárástól?

A legjobb módszer, az arcbőr  es  nyak feszességének eléréséhez, egy hét alatt, műtét nélkül.

Egyetlen kezelés után 15-20 évvel megfiatalítja az arcbőrét eltünteti a ráncokat, vonalakat, pigmentációt, öregségi májfoltokat és összehúzza az akne után maradt hegeket 70-80 %-bánNincs szükség kozmetikai műtétre.

 

    Exit mobile version